WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVC Club Magazijn Bilzen  13 - 3  (6-2)

DATUM 16-09-2005  21:15

DOELPUNTEN 1-0 Toukouki, 2-0 Grunholz, 3-0 El Haoual, 4-0 Govers, 4-1 Ribeiro, 5-1 Grunholz, 5-2 Rafiq, 6-2 Toukouki, 6-3 Varsalona, 7-3 Govers, 8-3 Toukouki, 9-3 Geets, 10-3 Toukouki, 11-3 Grunholz, 12-3 Grunholz, 13-3 Vermeulen

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Raf Govers, Jef Geets, Roy Michiels (k), Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (d), Dave Vercauteren, Bram Peeters

Opstelling CM Bilzen: Nico Bonné (d), Mitchell Hermans, Mohammed Rafiq, Abdellah Hajbat, Moulay Mannani, Michel Ribeiro (k), Kenneth Deckers, Roberto Varsalona, Houssein Kherouach, David Lenaerts (d)

Gele kaarten: Edwin Grunholz (Malle), Michel Ribeiro (Bilzen)

CM Bilzen, nochtans getipt als een van de favorieten in 2de nationale B, was vrijdagavond op geen enkel moment een partij voor Krijnen Keukens Malle. De thuisploeg, die aantrad zonder de geblesseerde Dejan Mitrovic en de geschorste Yassine Hzaine, nam de wedstrijd meteen in handen en liep via Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Jamalle El Haoual en Raf Govers na slechts 10 minuten spelen uit tot een 4-0 voorsprong. De hoop die er even was bij Bilzen om na de treffer van Michel Ribeiro terug in de wedstrijd te komen, werd meteen door Edwin Grunholz de kop ingedrukt toen hij uit hoekschop de 5-1 maakte. Nadat Mo Rafiq 5-2 had gemaakt, lanceerde Edwin Grunholz Mustafa Toukouki met een schitterende pass op weg naar een 6-2 ruststand.

Het eerste doelpunt na rust was nog voor de bezoekers die via Roberto Varselona op 6-3 kwamen maar nadien was ging het feest voor Krijnen Keukens Malle gewoon verder. Feest was het zeker ook voor Raf Govers die zijn zeer degelijke wedstrijd zag bekroond met een 2de doelpunt. Nadien vergrootten Jef Geets en 2 maal Mustafa Toukouki de voorsprong voor Malle tot 10-3. De daarop volgende minuten liet Edwin Grunholz, die nochtans werd opgevangen door de zeer ervaren Michel Ribeiro, zien dat hij naast het versturen van splijtende passes en prachtige assists (we telden er 7 in deze wedstrijd), zelf ook niet vergat te scoren. Na iets meer dan 30 minuten spelen, knalde hij vanaf 10-meter de 11-3 binnen en kort daarna trapte hij met een schitterend schot de 12-3 in de pin. Op het einde van de wedstrijd gunde coach Frank Belmans doelman Norbert Laenens een applausvervanging voor opnieuw een secure prestatie en kregen enkele beloften de kans om zich te tonen. Gregory Vermeulen bedankte zijn coach met een doelpunt en zette zo de 13-3 eindstand op het bord.

Nota 1: Selis Houthalen heeft klacht neergelegd tegen CM Bilzen omdat Sebastiano Garlisse (ex-Rollini Koersel) niet speelgerechtigd zou geweest zijn in de wedstrijd van 9 september. Die zou betekenen dat CM Bilzen het seizoen start met een dramatische 0/9 na nederlagen tegen Ans, Houthalen en Malle.

Nota 2: De volgende thuiswedstrijd van Krijnen Keukens Malle is op vrijdag 30 september tegen Luchtbal 76 Ekeren.

Nota 3: Beelden van de wedstrijd zijn zondagavond te zien in de sportuitzendingen van RTV.